Bezorging

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld zijn worden dezelfde dag aangeboden voor verzending. De bestellingen worden verzonden door de leveringsdiensten: DHL en PostNL. Hierdoor kunt je jouw bestelling binnen Nederland en België de volgende dag al verwachten, Europa binnen 3 dagen. Na 15.00 uur bestelde producten worden de volgende werkdag aangeboden om te bezorgen.

Boven 100 euro is verzenden gratis en anders betaal je €4,95 excl. BTW voor verzending naar Nederland en België.

Niet tevreden?

Het kan gebeuren dat jouw bestelling niet helemaal volgens verwachting is. Dit is jammer, maar je mag deze dan binnen 14 dagen naar ons terug sturen. Binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het eventuele verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten aan je overgemaakt.

Voor retourneren betaal je €3,95 voor een retourlabel. Je dient het zelf naar een desbetreffende parcel punt te brengen.

Houdt rekening mee dat geopende producten niet retour genomen kan worden om hygiënische redenen niet retour nemen. Dit geldt voor ons gehele assortiment.

Retour, zo werkt het.

Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail naar info@coveron.nl met een retour verzoek , geef hierin duidelijk aan om welk product het gaat – ordernummer. Dit samen met jouw persoonlijke gegevens zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Je ontvangt dan een e-mail van ons met instructies zodat dit snel en correct wordt opgelost.